Top Banner
LISTARE LA CERERE EPSON EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700
8

EPSON STYLUS PRO 9700 LISTARE LA CERERE EPSON · • Materiale de curs la cerere ... vă puteţi baza pe Epson Stylus Pro 7700 şi Epson Stylus Pro 9700 pentru eliberarea creativităţii

Feb 15, 2020

Download

Documents

dariahiddleston
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: EPSON STYLUS PRO 9700 LISTARE LA CERERE EPSON · • Materiale de curs la cerere ... vă puteţi baza pe Epson Stylus Pro 7700 şi Epson Stylus Pro 9700 pentru eliberarea creativităţii

LISTARE LA CERERE EPSON

EPSON STYLUS PRO 7700EPSON STYLUS PRO 9700

Page 2: EPSON STYLUS PRO 9700 LISTARE LA CERERE EPSON · • Materiale de curs la cerere ... vă puteţi baza pe Epson Stylus Pro 7700 şi Epson Stylus Pro 9700 pentru eliberarea creativităţii

CULOARE IREPROŞABILĂ

2

Aceste imprimante rapide şi flexibile de 24" şi 44" conferă listării profesionale şi mai mult impact, prin adăugarea culorii Vivid Magenta la setul de cerneală Epson UltraChrome. Având o cromatică mai precisă, mai durabilă şi mai realistă, aceste imprimante vor transforma modul în care listaţi materialele promoţionale, printurile CAD/GIS şi altele.

Prin adăugarea culorii Vivid Magenta, gama cromatică mai extinsă se combină cu fidelitatea cromatică sporită. Acest fapt se observă mai ales la nuanţele de albastru, magenta, roşu şi portocaliu, printurile fiind acum mai naturale şi mai realiste ca oricând.

O lume mai plină de culoare

Stabilitate cromatică excelentăCând folosiţi cerneala Epson UltraChrome cu Vivid Magenta, puteţi fi sigur că printurile se vor usca şi se vor stabiliza foarte rapid. Obţineţi astfel culori fidele şi fiabile, cu care puteţi deja să lucraţi la doar câteva minute de la ieşirea din imprimantă.

Printuri mai durabileImprimantele produc rezultate foarte rezistente la acţiunea luminii, deci printurile îşi vor păstra culoarea şi calitatea un timp mai îndelungat, indiferent unde le folosiţi. De asemenea, cernelurile pigment create după o formulă specială sunt rezistente la apă, deci puteţi avea certitudinea că veţi obţine un impact mai puternic şi mai durabil, chiar şi în condiţii de exterior.

Cerneala Epson UltraChrome cu Vivid Magenta

Cerneala Epson UltraChrome

Două cerneluri negre pentru mai multă flexibilitateSetul de cerneală include atât Matte Black , cât şi Photo Black, maximizând calitatea pe media de tipărire aleasă, inclusiv pe hârtia fotografică lucioasă. Imprimanta va selecta automat cerneala optimă potrivită mediei de tipărire, făcând ca listarea să fie mai convenabilă şi mai productivă în fiecare situaţie.

Matte Black

Photo Black

CyanVivid Magenta

Yellow

Page 3: EPSON STYLUS PRO 9700 LISTARE LA CERERE EPSON · • Materiale de curs la cerere ... vă puteţi baza pe Epson Stylus Pro 7700 şi Epson Stylus Pro 9700 pentru eliberarea creativităţii

LISTARE RAPIDĂ, EFICIENTĂ

3

Epson Stylus Pro 7700 şi 9700 sunt echipate cu cele mai noi tehnologii Epson, care aduc un plus de precizie, fiabilitate şi productivitate pentru o varietate de cerinţe de listare profesională. Împreună, toate acestea vă oferă rezultate de cea mai fină calitate, fără compromisuri în ce priveşte viteza.

Sistem pentru verificarea automată a duzelorAcest sistem foloseşte un senzor pentru a verifica starea duzelor şi a curăţa capul de listare dacă este nevoie, dumneavoastră beneficiind de listare mai fiabilă un timp mai îndelungat. Verificarea este automată, nu foloseşte medie de tipărire şi durează 15 secunde, iar ca să nu creeze probleme, poate rula şi între operaţiile de listare nesupravegheate.

Mod special pentru desenele din liniiPentru anumite medii de tipărire funcţionează un mod special de 1440x1440, pentru a defini mai bine desenele din linii şi caracterele alfanumerice. În plus, acest mod accelerează listarea, pentru a vă oferi rezultate mai bune într-un timp mai scurt ca oricând.

Noul cap de listare Epson MicroPiezo™ TFP îmbină performanţele sporite cu rezistenţa prelungită. Optimizat pentru a funcţiona împreună cu cerneala Epson UltraChrome cu Vivid Magenta, el realizează puncte de precizie perfecte, fără scurgeri şi fără sateliţi. Funcţionează, de asemenea, cu tehnologia Epson pentru picături de cerneală de mărime variabilă, pentru a produce picături minuscule, de 3,5 picolitri, pentru fineţe şi detalii perfecte.

Cel mai avansat cap de listare pe care l-am creat

Rezultate mai bune la viteze mai mari

Aceste imprimante sunt concepute pentru a vă oferi rezultate mai rapide fără a compromite calitatea listării. Acest lucru este posibil datorită tehnologiilor avansate pentru comprimare şi decomprimare, care accelerează transmisia datelor în timpul listării.

Formă a punctelor de o precizie perfectă

Modul 720 x 720 dpi Modul 1400 x 1400 dpi

COMPARAŢIE ÎNTRE VITEZELE DE LISTARE*

Hârtie obişnuită

Viteză (360 x 720 dpi)(360 x 360 dpi)

Calitate (720 x 720 dpi)(360 x 720 dpi)

Calitate maximă (720 x 1440 dpi)(720 x 720 dpi)

Hârtie mată superioară

Viteză (720 x 720 dpi)(360 x 720 dpi)

Calitate (720 x 1440 dpi)(360 x 720 dpi)

Calitate maximă (720 x 1440 dpi)(1440 x 720 dpi)

0 5 10Timp (min.)

Cheie:Epson Stylus Pro 9700/7700Epson Stylus Pro 9450/7450

Page 4: EPSON STYLUS PRO 9700 LISTARE LA CERERE EPSON · • Materiale de curs la cerere ... vă puteţi baza pe Epson Stylus Pro 7700 şi Epson Stylus Pro 9700 pentru eliberarea creativităţii

4

Două dimensiuni de cartuşe de cernealăPuteţi alege dintre două dimensiuni de cartuşe, în funcţie de activitatea dumneavoastră de listare. Având la dispoziţie 350 ml sau 750 ml, puteţi asigura o productivitate maximă cu schimbări de cartuş minime.

Panou LCD colorPanoul LCD color luminos vă permite să comandaţi uşor toate aspectele imprimantei, de la nivelurile de cerneală şi curăţarea rapidă până la tăierea hârtiei şi anularea operaţiilor. Cu ajutorul butoanelor cu funcţii clare şi al ecranului color de 320 x 200 pixeli cu vizibilitate ridicată, veţi deţine mereu controlul.

Listarea de coduri de bare facilitează evidenţa mediei de tipărire în timpul schimbărilor. Este suficient să listaţi codul de bare înainte de scoaterea rolei şi veţi şti exact câtă hârtie mai aveţi. Nu veţi mai avea rebuturi din cauza terminării hârtiei de pe rolă.

Conectivitate flexibilăAceste imprimante permit conectarea la Ethernet 100Base Tx/10Base T, fiind uşor de instalat şi de partajat în întregul birou sau studio. Este disponibil şi un port USB 2.0, cu tehnologii sofisticate pentru comprimare şi decomprimare, care accelerează procesarea datelor.

Listare de coduri de bare

Noul sistem cu flanşă fără ax facilitează schimbarea hârtiei şi ocupă mai puţin spaţiu. El poate gestiona medii de toate tipurile, dimensiunile şi gradele de întindere. Comutaţi între poziţiile de 2 şi 3 inch, cu întinderea şi înclinarea reglate automat.

Noul cuţit rotativ pentru hârtie este mai durabil, taie fin şi ordonat în câteva secunde şi poate tăia orice tip de medie pe rolă, nemaifiind nevoie de tăiere manuală.

Gestionare uşoară a hârtiei

Descrierea numelui cernelii

Deschiderea şi închiderea rolei de alimentare cu hârtie

Curăţare

EXCELENŢĂ SIMPLĂO varietate de funcţii fac procesul de listare cât mai uşor posibil, oferindu-vă flexibilitatea de a adapta imprimanta la modul de listare. Imprimanta este astfel echipată încât să ofere viteză la conectarea în reţea, claritate şi simplitate a comenzilor şi uşurinţă la operare şi întreţinere.

Pauză/anularea operaţiei

Capac suport cartuş deschis Tăiere hârtie

Page 5: EPSON STYLUS PRO 9700 LISTARE LA CERERE EPSON · • Materiale de curs la cerere ... vă puteţi baza pe Epson Stylus Pro 7700 şi Epson Stylus Pro 9700 pentru eliberarea creativităţii

Software-ul Epson CopyFactory

Prin apăsarea unui singur buton, acest software vă permite să scanaţi şi să măriţi documente mici la formate mai mari fără a pierde din calitatea imaginii, deci nu va mai fi nevoie să salvaţi imaginile pe computer. Printre funcţiile avansate se numără corectarea automată a orientării, echivalarea culorilor şi suprapunerea textului.

Un nou driver de imprimantăNoul driver de imprimantă intuitiv este uşor de folosit şi poate fi personalizat pentru a vă oferi aspectul şi nivelul de informare dorit. Alegeţi dintre diferite setări de listare şi medie şi folosiţi software-ul utilitar Epson LFP Remote Panel 2 pentru funcţii de la actualizarea de firmware până la personalizarea aspectului paginii.

Driverul HDIAceste imprimante includ drivere care asigură compatibilitatea cu grafica HDI (Heidi Device Interface) folosită de AutoCad, pentru a vă putea baza pe viteză şi acurateţe.

O nouă gestionare a aspectuluiMai multe opţiuni de configurare a aspectului sporesc eficienţa operaţiilor de listare create în diferite aplicaţii şi la diferite dimensiuni. Printre opţiuni se numără minimizarea spaţiului alb pentru a reduce risipa de hârtie, încadrarea pe rolă şi aranjarea liberă.

CONTROL TOTAL

5

Software-ul inteligent vă permite să valorificaţi la maxim imprimanta, indiferent dacă este vorba de a păstra evidenţa tuturor aspectelor listării, de eficientizarea modului de lucru sau de exprimarea creativităţii.

Page 6: EPSON STYLUS PRO 9700 LISTARE LA CERERE EPSON · • Materiale de curs la cerere ... vă puteţi baza pe Epson Stylus Pro 7700 şi Epson Stylus Pro 9700 pentru eliberarea creativităţii

LA NIVELUL CERINŢELOR

6

Este uşor să realizaţi materiale care atrag privirile, arată mai bine şi rezistă mai mult – atât în spaţii interioare, cât şi în aer liber. Perfecte pentru realizarea economică, la cerere a afişelor şi a materialelor pentru semnalizare.

• Semnalizare/afişe realizate în companie

• Listare la timp, la cerere• Publicitate/expoziţii

Aceste imprimante sunt ideale pentru şcoli şi alte instituţii academice, biblioteci, muzee şi birouri ale administraţiei locale. Ele conferă materialelor de învăţământ culoare de înaltă calitate, la costuri reduse şi viteză ridicată.

• Materiale de curs la cerere• Afişe de calitate profesională• Materiale pentru evenimente de

sezon

Acum puteţi lista în companie hărţile, desenele şi planurile de design. Companiile de inginerie civilă şi construcţii, departamentele de design şi birourile publice pot realiza printuri la calitate profesională pentru prezentări sau pentru păstrare – rapid, economic şi simplu.

• Analize precise ale datelor• calitate fiabilă• Desene din linii pentru experţi

De la afaceri la învăţământ, aceste imprimante flexibile vă oferă printuri de înaltă calitate, care atrag privirile şi îşi ating perfect scopul. Prin calitatea, acurateţea şi durabilitatea la standarde industriale, ele îmbină toate funcţiile de care aveţi nevoie pentru a transforma modul în care funcţionează afacerea dumneavoastră.

Soluţie de listare flexibilăOferind printuri de înaltă calitate pentru afaceri, reclame comerciale şi învăţământ, vă puteţi baza pe Epson Stylus Pro 7700 şi Epson Stylus Pro 9700 pentru eliberarea creativităţii şi sporirea productivităţii. Operaţiile pentru care altădată aveaţi nevoie de servicii din exterior pot fi realizate acum în interiorul companiei, mai rapid şi mai eficient. Beneficiind de listare fiabilă peste noapte, veţi putea respecta mereu şi cele mai strânse termene limită.

Retail

Educaţie

Utilizatorii CAD şi GIS

Page 7: EPSON STYLUS PRO 9700 LISTARE LA CERERE EPSON · • Materiale de curs la cerere ... vă puteţi baza pe Epson Stylus Pro 7700 şi Epson Stylus Pro 9700 pentru eliberarea creativităţii

7

Page 8: EPSON STYLUS PRO 9700 LISTARE LA CERERE EPSON · • Materiale de curs la cerere ... vă puteţi baza pe Epson Stylus Pro 7700 şi Epson Stylus Pro 9700 pentru eliberarea creativităţii

TEHNOLOGIA DE LISTARE

Capul de listareConfiguraţia duzelorDirecţia de listare

Tehnologie de aliniere automată a capului de listare, tehnologie pentru verificarea automată a duzelor, noua tehnologie Epson LUTEpson MicroPiezo™ TFP cu 10 canale360 duze x 10 liniiListare bidirecţională, listare unidirecţională

CALITATEA DE LISTARERezoluţia maximăVolumul minim al picăturilor de cerneală

1440 x 1440 dpi (2880 x 2880 dpi posibil prin RIP), tehnologia Epson pentru picături de cerneală de mărime variabilă3,5 pl

SISTEMUL DE CERNEALĂCernealaCuloriSloturiCapacitatea cartuşelor de cerneală

Tehnologia Epson UltraChrome cu Vivid MagentaCerneală pigment în 5 culori (C, VM, Y, PK, MK)5 sloturi350 ml şi 700 ml

VITEZA DE LISTARE Calitatea maximă (720 x 720 dpi) – listare la dimensiunea A1 pe hârtie simplă: 3,6 min*Viteza maximă (360 x 360 dpi) – listare la dimensiunea A1 pe hârtie simplă: 0,7 min (aproximativ 43 m2/h)

GESTIONAREA HÂRTIEIMetoda de alimentare cu hârtieSuport pentru rolă de hârtie Rolă de hârtie

Dimensiunile rolei (lăţime)

Coală tăiată (lăţime)

Zona de listare (lăţime)

Grosime

Alimentarea prin tracţiuneTipul de flanşăcentru de 2": ø max. 103 mm (~45 m)centru de 3": ø max. 150 mm (~202 m)24": 254 mm – 610 mm44": 254 mm – 1.118 mm24": 210 – 610 mm44": 210 – 1.118 mm24": Rolă de hârtie: 406 mm – 610 mm, Coală tăiată: 210 mm – 610 mm44": Rolă de hârtie: 406 mm – 1.118 mm, Coală tăiată: 210 mm – 1.118 mm0,08 – 1,50 mm

PANOUL DE COMANDĂ Ecran LCD color de 2,5", cu lumină albă de fundal

DRIVERUL Windows XP (32/64 biţi), Vista (32/64 biţi), Mac OS X 10.3.9 sau mai recent, Linux X86 32 biţi (Ubuntu, Fedora, Debian, SUSE, Mandriva), Special: driver HDI pentru Autocad

INTERFAŢA Standard: USB 2.0 de mare vitezăEthernet 10Base-T/100Base-TX

CODUL DE CONTROL ESC/P raster, ESC/P2, ESC/P3

MEMORIA Imprimantă: 256 Mb, Reţea: 64 Mb

DIMENSIUNI/GREUTATEDimensiuni (LxAxÎ)

Greutate

Epson Stylus Pro 7700 (24"): 1356 x 667 x 1209 mmEpson Stylus Pro 9700 (44"): 1864 x 667 x 1209 mmEpson Stylus Pro 7700 (24"): 80 kgEpson Stylus Pro 9700 (44"): 115 kgDimensiunile şi greutatea includ suportul imprimantei şi sunt aproximative

SPECIFICAŢII ELECTRICETensiuneaConsumul energetic

100-240 V c.a., 50/60 HzÎn timpul funcţionării: 70W, în standby: sub 16 W, în standby: sub 1W

NIVELUL DE ZGOMOT < 50 dB (A)

CARACTERISTICI DE MEDIUTemperatura

Umiditatea

În timpul funcţionării: între 10 şi 35°CStocare: între -20 şi 40°CÎn timpul funcţionării: 20-80% (fără condens)Stocare: 5-85% (fără condens)

OPŢIUNI Adaptor pentru medie de tip rolă: C12C811241Unitate cu rolă de preluare automată: C12C815321 (doar SP 9700)Lamă de rezervă pentru cuţitul automat: C12C815331Rezervor de întreţinere: C12C890501

GARANŢIE 1 an la locaţie, cu repararePrelungire opţională la 3 ani, dacă este disponibilă opţiunea

SPECIFICAŢII PRIVIND PRODUSELE

Epson Stylus Pro 7700 şi 9700 includ accesul gratuit la sistemul de informaţii şi management MyEpsonPrinter.eu dacă sunt achiziţionate cu o prelungire opţională a garanţiei. Această soluţie web vă oferă posibilitatea de a monitoriza şi gestiona de la distanţă, online, efectivul de imprimante Epson de format mare. Accesaţi informaţii actualizate despre stare şi costul operaţiilor, primiţi anunţuri pe email privind scăderea nivelului de cerneală şi menţineţi-vă imprimantele în forma cea mai productivă şi mai economică, oriunde v-aţi afla.

Pentru mai multe detalii, accesaţi www.myepsonprinter.eu

PENTRU REZULTATE OPTIME, FOLOSIŢI MEREU CERNEALĂ ŞI HÂRTIE EPSON ORIGINALE.

Mărcile comerciale şi mărcile înregistrate sunt proprietatea companiei Seiko Epson Corporation sau a deţinătorilor respectivi.Informaţiile privind produsul se pot modifica fără anunţ prealabil.

CARTUŞELE DE CERNEALĂ

Epson Stylus Pro 7700 şi Epson Stylus Pro 9700 sunt furnizate cu cartuşe iniţiale de 110 ml

• • • • • Dimensiunile cartuşelor:350 ml şi 700 ml

Pro

_770

0_97

00 –

1R

O –

09/

09

EPSON STYLUS PRO 7700EPSON STYLUS PRO 9700

*Imaginea bicicletei listată la dimensiunea A1 folosită pentru compararea vitezei de listare

Dimensiunea de listare: A1

Photo BlackMatte BlackCyanVivid MagentaYellow

EPSON Europe B.V., Romania OfficeStrada Ion Urdareanu nr. 34, parterSector 5, 050688 BucurestiTelefon: +40 21 402 5024Fax: +40 21 402 5020www.epson.ro